GLOBALReach.org HelpBekijk/Download Documenten

Audio en Video Cursussen

De meertalige functie van GlobalReach.org gebruiken

Hoe krijg ik een cijfer voor mijn toetsen ? Hoe krijg ik certificaten van voltooiing?

Hoe te Bekijken/Downloaden van Documenten (indien beschikbaar)

De op documenten gebaseerde cursussen en lessen van globalreach.org worden gepresenteerd in PDF-formaat, zodat u deze documenten gemakkelijk bekijken, downloaden en afdrukken. Om deze bestanden te kunnen bekijken, downloaden en afdrukken, moet u Adobe Acrobat Reader ® 6,0 of hoger op uw computer hebben geïnstalleerd. U kunt de Adobe Acrobat ®-software downloaden en deze software installeren vanaf de Adobe.com-website.

Terug naar het begin

Hoe te luisteren naar audio of Video's bekijken (indien beschikbaar)

U luisteren naar de cursus audio lessen door te klikken op de links getiteld "MP3 (56K)" of "MP3 (100k)". U ook kijken naar de video lessen door te klikken op de Les in de speler of de driehoekige Play knop (►)of de link getiteld, "Bekijk video." Wij hebben icons van AddThis.com opgenomen om u te helpen downloadend of delend met anderen Deze lessen met anderen.

Terug naar het begin

De meertalige functie van GlobalReach.org gebruiken

GlobalReach.org zal u toestaan om in één taal te doorbladeren en documenten in een andere taal te downloaden.

Selecteer taal menu's worden weergegeven wanneer de cursus en de les die u hebt geselecteerd, beschikbaar zijn in die taal.
  • Zodra u een andere taal hebt geselecteerd, worden links naar de beschikbare documenten (en media, indien beschikbaar) weergegeven.
  • Als er meer dan één les beschikbaar is, moet u de taal voor elke les selecteren.
  • Deze links worden weergegeven in de taal die u downloadt, niet in de taal waarin u doorbladert. De bestandsnamen worden echter weergegeven op de status balk (de onderste balk) van uw browser en kunnen u helpen het gewenste bestand te vinden.
  • Kijk naar de extensie van het bestand (de laatste trie letters van de bestandsnaam). Als het zegt "PDF" dan is het een boek. Als het zegt "MP3" dan is het Een audiobestand.


Terug naar het begin

Hoe krijg ik een cijfer voor mijn toetsen ? Hoe krijg ik certificaten van voltooiing?

De inhoud van deze website wordt u gratis aangeboden voor uw persoonlijke vreugde en groei in het christelijk geloof. De originele cursussen bevatten toetsen over de volledige cursus. Helaas zijn we niet in staat om de toetsen een cijfer te geven. Wij kunnen deze toetsen niet kosteloos aan te bieden. Wij kunnen ook geen certificaten van voltooiing kosteloos aanbieden. Wij kunnen deze diensten tegen betaling aanbieden. Neem contact met ons op Contacteer Ons pagina om ons te vragen voor meer informatie.

Terug naar het begin